Danrisk Forsikringsagentur giver dig loyale kunder.

Vi er specialiseret i at udvikle loyalitetsprogrammer, der sikrer dine og dine kunders risici bedst og billigst. Vi er specialister i at sammensætte komplette loyalitetsprogrammer, kombineret med forsikringsprogrammer og end-to-end-løsninger, der er en god forretning for dig, men samtidig giver god mening for dine kunder.

I en kombination af vores forsikringsmæssige kernekompetencer, garantihåndtering, leverancesikkerhed og optimal kundeservice, tilbyder vi forsikringsprodukter, som du altid bør tage i betragtning, før du beslutter dig for din fremtidige leverandør. 

Formålet er først og fremmest at sikre at dig og dine kunder over for risici af enhver art, men dernæst at skabe og sikre kundernes loyalitet over for din virksomhed eller forretning.

Glade kunder 

Vi arbejder allerede sammen med en lang række virksomheder og forretninger, der anvender Danrisks koncepter. Kunderne tæller blandt andre: Dansk Supermarked, B&O, Panasonic Center, Profil Optik og ALSO. Fællesnævneren i disse kundeforhold er:

  • Vi skaber og vedligeholder kundeloyaliteten.
  • Vi får kunderne tilbage i forretningen igen og igen.
  • Vi skaber øget omsætning i forretningen.
  • Vi giver dig gode salgsargumenter over for kunderne.
  • Vi bidrager til, at du kan differentiere dig i markedet.
  • Vi giver dig unikke forsikringsprodukter, ingen andre har tænkt.

Det begynder med en snak 

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres muligheder. Vi er gode til at tilpasse vores produkter til lige netop din virkelighed og dine udfordringer. Vi garanterer dig naturligvis fuld diskretion, og vi skræddersyr gerne et loyalitetsprogram, der vil give dig stor værdi i fremtiden.  

Loyalitetsprogrammer

Loyalitet er guld

Tilbud om attraktive forsikringer er vejen frem til loyale kunder. Vi giver dig den fornødne sparring til at kunne tilbyde dine kunder de bedste og billigste forsikringer.

Vi skræddersyer løsninger til din virksomhed.